CUM CUMPĂR?

Selectați cărțile dorite si apasați butonul ADAUGĂ ÎN COȘ. Apoi  apasați butonul VEZI COȘ și veți fi redirecționați spre pagina de trimitere a comenzii (formularul de comandă).
Dacă dețineți un cod de promoțional emis de Editura Prospero, introduceți-l în câmpul prevăzut în formularul de comandă și apăsați butonul APLICĂ CUPON.

În partea de sus a formularului de comandă va fi afișată lista detaliată a cărților pe care le-ați ales, cu titlul, autorul și prețul indicate pentru fiecare. Introduceți numărul de bucăți dorit din fiecare carte. In partea dreaptă  este afișată suma prețului cărților comandate. După ce alegeți modalitatea de livrare,  se va afișa totalul (suma prețului cărților plus  taxa de livrare)

Apasați butonul LA FINALIZARE COMANDĂ  și completați cu atenție datele de livrare: numele și prenumele așa cum sunt trecute în cartea de identitate, adresa completă, orașul, județul, țara. Vă rugăm să introduceți un număr de telefon pentru a putea fi  contactat de curier și o adresă de e-mail pentru a putea comunica rapid cu destinatarul comenzii, dacă este cazul, și pentru a primi e-mailul de confirmare a comenzii.

Alegeți modalitatea de plată: ramburs (la primirea coletului) sau prin transfer bancar.

Verificați datele introduse, apoi apăsați butonul PLASEAZĂ COMANDA. Datele comenzii dv. vor fi introduse în baza de date și veți primi un e-mail de confirmare.

Plata și livrarea:
Vă punem la dispoziție doua modalități de plată:
– Ramburs: veți achita curierului valoarea comenzii la ridicarea coletului
– Transfer bancar in contul nostru. Veți primi tote informatiile necesare când veți selecta Transfer bancar ca modalitate de plată.
– Toate comenzile din România de minimum 150 de lei sunt EXPEDIATE GRATUIT PRIN CURIER.

Taxe de expediere prin curier rapid pentru comenzile din România mai mici de 150 de lei este 18 lei cu livrare în 1-3 zile lucrătoare.

Returnarea:
Conform legislației în vigoare, aveți dreptul de a returna produsele cumpărate, fără nici o explicație, în termen de cel mult 14 zile de la data achiziționării. Pentru a fi acceptate la retur, cărțile trebuie să fie în aceeași stare ca la livrare (nedeteriorate) și ambalate într-un mod care să le protejeze corespunzător pe durata transportului. Ne rezervăm dreptul de a refuza returul produselor care, din cauza ambalării necorespunzătoare, ne parvin deteriorate sau în cantitate incompletă.

Cheltuielile cu returnarea produselor revin în totalitate clientului.

În termen de 30 de zile de la primirea produselor returnate vă vom restitui prin transfer bancar sau mandat poștal valoarea cărților, din care se scade taxa inițială de expediere.